Advertisement

Ditte Svanfeldt Della / Ditte Svanfeldt Gibon : Jag är gift med david och tillsammans har vi 5 barn, jouline.

Ditte Svanfeldt Della / Ditte Svanfeldt Gibon : Jag är gift med david och tillsammans har vi 5 barn, jouline.. Jag heter ditte svanfeldt och är 27 år, jobbar som bloggare, konstnär och äger ditteart.se. Maken david, 36, och döttrarna jouline, 14, della, 9, och duni, 3. Jag är gift med david och tillsammans har vi 5 barn, jouline 10 år och della 5 år, en bebis i himlen, pälsbarnet yorkiterriern truls 1 år, duni 3 månader. Jag är gift med david och tillsammans har vi 5 barn, jouline 10 år och della 5 år, en bebis i himlen, pälsbarnet yorkiterriern truls 1 år, duni 3 månader. Jag heter ditte svanfeldt och är 27 år, jobbar som bloggare, konstnär och äger ditteart.se.

Att allting inte alltid är perfekt. Därför har ditte svanfeldt med familj tillsammans med grundarna av mrs mighetto bestämt att 25 kronor för varje såld poster går direkt till hjärnfonden. Jag heter ditte svanfeldt och är 26 år, jobbar som modell, konstnär och äger ditteart.se. Att livet går att leva fullt ut även om det händer jobbiga saker på vägen. I mina kanaler skriver jag vad som händer om dagarna i mitt och familjens liv.

Bildbomb Fran Nar Della Var Liten Ditte Svanfeldt
Bildbomb Fran Nar Della Var Liten Ditte Svanfeldt from dittesvanfeldt.vimedbarn.se
Tack för att du fått mig att sakta ner. Att allting inte alltid är perfekt. Jag heter ditte svanfeldt och är 27 år, jobbar som bloggare, konstnär och äger ditteart.se. Jobbar som bloggare och konstnär och driver ditteart.se. Att allting inte alltid är perfekt. Hemma hos ditte svanfeldt är det fullt hus då livet här inte riktigt ser helt vanligt ut, och ändå känns det som en lugn oas. Och della verkar så otroligt stolt och glad som syster när hon har duni i sitt knä, så något dåligt samvete ska du inte ha för det ger nog della så mycket att få vara en stolt storasyster. Okategoriserade i går åt vi mitt favvo snacks just nu, kalix löjrom med créme fraiche, salt & peppar och finhackad rödlök 😍👌🏻 lite manchego ost och färska fikon.

Jag heter ditte svanfeldt och är 26 år, jobbar som modell, konstnär och äger ditteart.se.

Della föddes med en hjärnskada och behöver konstant assistans. I ett inlägg på instagram berättar nu ditte svanfeldt att dottern somnat in. Här bor ditte och hennes man david tillsammans med döttrarna jouline 12, della 7 och duni 2 år och hundarna truls och gösta. I mina kanaler skriver jag vad som händer om dagarna i mitt och familjens liv. Ditte svanfeldts dotter är död. Ditte svanfeldt jag heter ditte svanfeldt och är 27 år, jobbar som bloggare, konstnär och äger ditteart.se. Att allting inte alltid är perfekt. Erika 31 maj, 2017 on 12:09 svara. I mina kanaler skriver jag vad som händer om dagarna i mitt och familjens liv. En skön sommar hemma vid poolen. Jag är gift med david och tillsammans har vi 5 barn, jouline 10 år och della 5 år, en bebis i himlen, pälsbarnet yorkiterriern truls 1 år, duni 3 månader. Det var när della föddes som entreprenören ditte svanfeldt blev ett känt ansikte som bjöd in sina följare till familjens liv. Att livet går att leva fullt ut även om det händer jobbiga saker på vägen.

Jag är gift med david och tillsammans har vi 5 barn, jouline. Jag är gift med david och tillsammans har vi 5 barn, jouline 10 år och della 5 år, en bebis i himlen, pälsbarnet yorkiterriern truls 1 år, duni 3 månader. Jobbar som bloggare och konstnär och driver ditteart.se. Jag är gift med david och tillsammans har vi 5 barn, jouline 10 år och della 5 år, en bebis i himlen, pälsbarnet yorkiterriern truls 1 år, duni 3 månader. Därför har ditte svanfeldt med familj tillsammans med grundarna av mrs mighetto bestämt att 25 kronor för varje såld poster går direkt till hjärnfonden.

Ditte Svanfeldt Om Dotterns Cp Skada Jag Kommer Mama
Ditte Svanfeldt Om Dotterns Cp Skada Jag Kommer Mama from cached-images.bonnier.news
Maken david och barnen jouline, 11, della, 6, duni, 1, och en bebis i himlen.bor: Ditte svanfeldt jag heter ditte svanfeldt och är 27 år, jobbar som bloggare, konstnär och äger ditteart.se. Enplansvilla mellan stockholm och uppsala. Att allting inte alltid är perfekt. Sedan dess har hon generöst låtit oss ta del av vardagen med ett funktionsvarierat barn, ett liv med assistenter dygnet runt och mycket kärlek. Och della verkar så otroligt stolt och glad som syster när hon har duni i sitt knä, så något dåligt samvete ska du inte ha för det ger nog della så mycket att få vara en stolt storasyster. Jag är gift med david och tillsammans har vi 5 barn, jouline 10 år och della 5 år, en bebis i himlen, pälsbarnet yorkiterriern truls 1 år, duni 3 månader. Jobbar som bloggare och konstnär och driver ditteart.se.

I mina kanaler skriver jag vad som händer om dagarna i mitt och familjens liv.

Att allting inte alltid är perfekt. En skön sommar hemma vid poolen. I mina kanaler skriver jag vad som händer om dagarna i mitt och familjens liv. Att livet går att leva fullt ut även om det händer jobbiga saker på vägen. Jag är gift med david och tillsammans har vi 5 barn, jouline 10 år och della 5 år, en bebis i himlen, pälsbarnet yorkiterriern truls 1 år, duni 3 månader. Tack lilla älskling för alla år vi ändå fick, skriver ditte svanfeldt på instagram. Jag heter ditte svanfeldt och är 27 år, jobbar som bloggare, konstnär och äger ditteart.se. Della blev nio år gammal. Jag är gift med david och tillsammans har vi två döttrar, jouline 9 år och della 4 år. Della ett ord som skapar så otroligt mycket känslor i mig är just ordet cp, det går som en stöt genom hela min kropp när någon använder ordet cp som skällsord eller i negativ benämning. Att livet går att leva fullt ut även om det händer jobbiga saker på vägen. Jag heter ditte svanfeldt och är 26 år, jobbar som modell, konstnär och äger ditteart.se. Att allting inte alltid är perfekt.

Maten är godare, alla utflykter till skärgården, se jullis hoppa på klipporna, bada med della i farmor och farfars pool, oändligt med vattenmelon och glass, att det är ljust länge och att david har semester i år extra länge dessutom 😍🙏🏻. Jag heter ditte svanfeldt och är 26 år, jobbar som modell, konstnär och äger ditteart.se. När hennes dotter della föddes alldeles för tidigt visste hon inget om bebisens svåra skada. Maken david och barnen jouline, 11, della, 6, duni, 1, och en bebis i himlen.bor: I ett inlägg på instagram berättar nu ditte svanfeldt att dottern somnat in.

Pin Pa Inredning 35
Pin Pa Inredning 35 from i.pinimg.com
Här finns ett ­akutrum, och när som helst kan dellas tillstånd försämras. Att livet går att leva fullt ut även om det händer jobbiga saker på vägen. Ditte beskriver sig själv såhär: Att livet går att leva fullt ut även om det händer jobbiga saker på vägen. Att livet går att leva fullt ut även om det händer jobbiga saker på vägen. Jag startade min blogg när della föddes, för att skriva av mig och visa att familjer kan se olika ut. Della ett ord som skapar så otroligt mycket känslor i mig är just ordet cp, det går som en stöt genom hela min kropp när någon använder ordet cp som skällsord eller i negativ benämning. Att allting inte alltid är perfekt.

Jag är gift med david och tillsammans har vi 5 barn, jouline 10 år och della 5 år, en bebis i himlen, pälsbarnet yorkiterriern truls 1 år, duni 3 månader.

Jag heter ditte svanfeldt och är 27 år, jobbar som bloggare, konstnär och äger ditteart.se. Att allting inte alltid är perfekt. Jag startade min blogg när della föddes, för att skriva av mig och visa att familjer kan se olika ut. Ditte svanfeldts dotter är död. Det var när della föddes som entreprenören ditte svanfeldt blev ett känt ansikte som bjöd in sina följare till familjens liv. Att allting inte alltid är perfekt. Därför har ditte svanfeldt med familj tillsammans med grundarna av mrs mighetto bestämt att 25 kronor för varje såld poster går direkt till hjärnfonden. Att allting inte alltid är perfekt. Och della verkar så otroligt stolt och glad som syster när hon har duni i sitt knä, så något dåligt samvete ska du inte ha för det ger nog della så mycket att få vara en stolt storasyster. Maken david och barnen jouline, 11, della, 6, duni, 1, och en bebis i himlen.bor: Att livet går att leva fullt ut även om det händer jobbiga saker på vägen. Ditte startade sin blogg när della föddes, för att skriva av sig och visa att familjer kan se olika ut. Jag startade min blogg när della föddes, för att skriva av mig och visa att familjer kan se olika ut.

I mina kanaler skriver jag vad som händer om dagarna i mitt och familjens liv ditte svanfeldt. Della blev nio år gammal.

Posting Komentar

0 Komentar